Om oss

Om oss

Lurer du på hvem vi er og hva vi gjør?

 

Hovedideen bak Ryggsekken er at vi formidler gode ideer og initiativ fra det enkelte medlem slik at vi kan finne på morsomme ting sammen.

Vi er en stor gjeng single, voksne, turglade personer. Aldersmessig er de fleste medlemmene vel 40 år. Vi har tre aktive grupper for henholdsvis Tur, Kultur og Rekruttering som sammen står for et rikholdig program. Disse aktivitetsgruppene utvikler hver annen måned et nytt program for de kommende to månedene, som sendes ut pr. e-post eller vanlig post. I tillegg kommer “på sparket” aktiviteter, som sendes ut pr. e-post. Programmet gir mulighet til mange varierte og spennende turutflukter i tillegg til aktuelle kulturopplevelser og selskapsarrangement. For noen turer kreves innbetaling av et depositum. Dette gjelder turer hvor vi må betale en delsum for å reservere plasser.

På turene våre er vi alle ansvarlige for oss selv. Det vil si at klubben ikke har forsikringsansvar for deg. Vi reiser på individuell basis.

 

Alle arrangementene våre kommer i stand ved klubbens egne medlemmer. Hvis du har lyst til å stå som arrangør, er det bare å kontakte de aktuelle gruppelederne. Aktuelle bidragsytere kan bli med på gruppenes møter.

Turene våre spenner fra korte ettermiddagsturer i nærmiljøet til krevende fjellturer med full oppakkning. På noen hytteturer kan vi også legge opp til bare å ligge på en strand og nyte god mat og drikke, eller formålet kan være å spille golf.

I klubben vår kan du delta i en av de eksisterende småsekkene eller ta initiativet til å starte en ny. Småsekkene er medlemsgrupper som samles om en felles interesse: Vin, dansing, fisking, fotografering, utenlandsreiser, språk, klatring eller annet.

Medlemskontingenten fastsettes hvert år av årsmøtet og er for 2017 fastsatt til kr 350 pr. år. Vi driftes av de tre omtalte aktivitetsgruppene og et styre på tre personer (redaktør, kasserer og sekretær). Disse personene velges på årsmøtet for en toårs periode.

Ønsker du å melde deg inn ligger innmeldingsskjema under "bli medlem" på forsiden.